نرم افزار حسابداری شایگان سیستم

این وبلاگ به توضیح نرم افزارهای شرکت شایگان سیستم می پردازد

نرم افزار حسابداری شایگان سیستم

این وبلاگ به توضیح نرم افزارهای شرکت شایگان سیستم می پردازد

فعالیت های شرکت شایگان‌سیستم از سال 1370 با تولید نرم‌افزار جامع و یکپارچه حسابگر شامل بخش‌های مالی، انبار، خرید و فروش، چک و ... آغاز گردیده و به‌ طور مستمر درحال ارتقاء و به‌روزرسانی می باشد.
شرکت شایگان‌سیستم طی سا‌‌ل‌ها فعالیت، نرم‌افزارهای تخصصی در زمینه‌های امور مالی، انبارداری، امور تولیدی، حقوق و دستمزد، حسابداری اموال، امور پخش و ... را به محصولات خود افزوده است.
کاربران نرم‌افزارهای شرکت شایگان‌سیستم در سراسر ایران و کشورهای همسایه گسترده‌اند و در زمینه های متنوع صادرات و واردات، صنایع تولیدی و بسته‌بندی، پخش، آموزشی، فرهنگی، بازرگانی، خدماتی و ... مشغول به فعالیت می‌باشند.
شرکت شایگان سیستم، امکانات ویژه‌ای را به نرم افزارهای پخش خود افزوده است که با نصب بر روی تلفن های هوشمند، خصوصاً در پخش عمده و مویرگی امکان درج مستقیم سفارش و صدور فاکتور در محل مشتری را برای تیم فروش میسر می سازد.
شرکت شایگان‌سیستم از ابتدای فعالیت خود، تولید نسل اول محصولات را تحت Dos، نسل دوم نرم‌افزار تحت Windows و در سال‌های اخیر نسل سوم نرم افزار مبتنی بر Web (Cloud based یا پردازش ابری) و سرویس‌های تحت‌وب (Web Service) ارائه نموده است.
بسته های نرم‌افزاری شرکت شایگان‌سیستم دارای قفل سخت افزاری، سی دی نصب اتوماتیک و کتاب آموزشی می‌باشند و راه اندازی آن بسیار ساده است و کاربران شرکت از خدمات پس از فروش بهره‌مند می‌شوند.

  • ۰
  • ۰

دفتر سررسید و سازماندهی اقدامات، برای هشدار وضعیت چک‌ها و اقدامات از پیش تنظیم‌شده در نرم افزار حسابداری به کار می‌رود.

از منوی اطلاعات پایه > دفتر سررسید و سازماندهی اقدامات را انتخاب نمایید یا از ترکیب کلیدهای Ctrl+T در نرم افزار حسابداری استفاده کنید.

دکمه تنظیمات را کلیک کنید.

در پنجره بازشده برگه دفتر سررسید را کلیک کنید.

در این پنجره نرم افزار حسابداری می‌توانید تعداد روزهای هشدار قبل از تاریخ سررسید چک را معین نمایید.

در این قسمت می‌توانید تنظیم کنید که چند روز قبل برای چک‌ها هشدار داده شود.

به همین ترتیب می‌توانید سایر اقدامات خود را از قبیل جلسه، تماس تلفنی و ... تنظیم کنید.

از پنجره تعریف پارامترهای دفتر سررسید/سازماندهی اقدامات، روی برگه سازماندهی اقدامات کلیک کنید.

در ستون نام اقدام، نام اقدام مورد نظر خود را در نرم افزار حسابداری وارد کنید.

در ستون تعداد روز، تعیین می‌کنید که چند روز قبل برای این اقدام هشدار داده شود.

دکمه تایید را کلیک کنید.

از پنجره سازماندهی اقدامات، دکمه «برای انجام» را کلیک کنید.

از نوار ابزار بالای فرم، دکمه جدید را کلیک کنید.

از قسمت نوع اقدام، نوع اقدامی را که در قسمت قبل معرفی کرده‌اید، انتخاب کنید.

تاریخ اقدام و تاریخ سررسید را مشخص کنید.

در قسمت شرح اقدام نرم افزار حسابداری، اقدام مورد نظر را بنویسید. هنگامی که اقدام مورد نظر را انجام دادید، از قسمت اقدامات جاری در سازماندهی اقدامات، اقدام مورد نظر را انتخاب کرده و آیتم مربوط به اقدام انجام‌شده را تیک بزنید.

برای این که هشدارها در ابتدای ورود به برنامه نمایش داده شوند، از قسمت شرایط محیطی > پارامترهای هشدار > پارامتر فرم سازماندهی اقدامات در ابتدای کار با برنامه نمایش داده شود را تیک بزنید.

تعریف نوار ابزار در نرم افزار حسابداری (Toolbar)

برای راحتی و سرعت بیشتر استفاده از نرم افزار حسابداری ، شما می‌توانید یک نوار ابزار تعریف کنید و عملیات پرکاربرد خود را در این نوار ابزار قرار دهید. برای این کار از منوی شرایط محیطی > تعریف نوار ابزار را کلیک کنید. در قسمت «گروه‌ها» باید یک گروه برای گزارش‌ها مشخص کنید. برای ایجاد یک گروه جدید در گروه‌ها باید ابتدا نام گروه را وارد نموده و سپس با کلیدهای جهت‌نما یک ردیف پایین روید تا شماره ردیف برای آن ایجاد گردد. به عنوان مثال عملیات انبار یا گزارش‌های روزانه. حال از نمودار درختی، آیتم‌های مربوطه را به سمت پایین بکشید و در نوع گروه مربوطه قرار دهید. همچنین می‌توانید با کلیدهای بالا و پایین، چینش نوار ابزار را مشخص نمایید و با کلید حذف نیز ردیف‌های دلخواه را پاک کنید.

برای نمایش نوار ابزار، از منوی شرایط محیطی نرم افزار حسابداری ، گزینه نمایش نوار ابزار را تیک بزنید. اگر این گزینه تیک نداشته باشد نمایش داده نمی‌شود.

 

 

 

 

  • ۹۸/۰۲/۱۷
  • شرکت شایگان سیستم

نرم افزار حسابداری

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی